Microsoft Azure

Heeft u nood aan professionele ondersteuning met sterke ervaring in dit domein?

Azure set-up

U wil van start gaan of overstappen naar Azure, maar weet niet waar te beginnen? Bij ons bent u aan het juiste adres!

Azure support & maintenance

U wenst een grondige ondersteuning & betrouwbaar onderhoud van uw Azure platform? Wij verzekeren u een veilige en professionele ondersteuning.

AZURE MONITORING

We laten niets aan het toeval over met onze 24/24 monitoring. Op deze manier wordt u altijd snel en efficiënt geholpen.

Wat is Microsoft Azure?

Microsoft Azure

Microsoft Azure biedt een steeds groter wordende verzameling van cloudservices met ongeëvenaarde continuïteitsgaranties. U heeft alle vrijheid om state-of-the-art infrastructuur te gebruiken en/of toepassingen te bouwen waar u maar wilt met de tools die u verkiest.

Al deze diensten worden via de Cloud aangeboden en kunnen perfect geïntegreerd worden binnen uw eigen netwerkomgeving.

 

Uw datacenter: on-premise, in de Cloud of hybride?

Zelden wordt nog gekozen om enkel on-premise alle data te bewaren. Meer en meer organisaties gaan resoluut naar de Cloud, maar het is ook mogelijk om met een hybride oplossing te werken. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Waarom Azure?

Voordelen van Microsoft Azure

AZURE SITE RECOVERY

Verzeker de continuïteit van uw organisatie met on-demand disaster recovery in de cloud.

AZURE FILE SYNC

Migreer uw lokale fileserver naar de Cloud maar behoud snelheid en performatie.

AZURE BACK-UP

Azure Back-up maakt automatisch kopieën van uw serverbestanden naar Azure. Alles is versleuteld zodat enkel u de inhoud ervan kan uitlezen. En wat er ook in uw organisatie gebeurt -van cryptolocker tot brand- u kan zélf onmiddellijk data op uw servers herstellen zonder technische kennis.

IT Support & IT partner: Azure Support

start hier

Hoe kan ITAF u helpen?

ITAF helpt u om een omgeving op te zetten op de juiste wijze, voorziet uw organisatie van 24 x7 operationeel beheer en/of verhoogt de bedrijfszekerheid door het uitvoeren van server en security patching.

Meer diensten

111

Microsoft Office 365

De tijden dat Microsoft Office zich beperkte tot enkele must-have applicaties op uw PC zijn lang voorbij. Vandaag kan bijna uw hele bedrijfsvoering erlopen via Office 365. Bijzonder veelzijdig en geïntegreerd, en dat allemaal in de cloud!

222

Microsoft SharePoint

SharePoint is een veilige locatie voor het opslaan, organiseren, delen en gebruiken van informatie vanaf vrijwel elk apparaat. U hebt alleen een webbrowser nodig, zoals Internet Explorer, Chrome of Firefox.

F.A.Q.

Veelgestelde vragen

Krijg ik het volledig beheer over de Azure omgeving indien ITAF deze opzet?
Absoluut. Het volledige beheer van de Azure omgeving ligt in handen van de klant. Indien gewenst kan er beroep gedaan worden op ondersteuning door ITAF.
Kan ITAF managed services leveren op Azure?
Azure is hoofdzakelijk een IaaS omgeving, met uiteraard veel services (PaaS). De servers die worden opgezet op IaaS dienen uiteraard onderhouden te worden. Dit kan u zelf doen of hiervoor kan u een beroep doen op ITAF.
Dient er nog patching van OS en middleware te gebeuren op Azure?
Uiteraard wel! Als u servers heeft op Azure (IaaS) dient het OS en de middleware componenten nog steeds periodiek geüpdatet te worden. Azure biedt hiervoor een aantal tools maar de uitvoering dient nog wel steeds te gebeuren. En zoals steeds, dit gebeurt het best op een gestructureerde en gecontroleerde manier. U kunt dit zelf uitvoeren of uitbesteden aan ITAF.
Is er een verschil in kostprijs tussen een omgeving die ik zelf opzet op Azure of die ITAF opzet voor mij?
Neen, dezelfde prijzen worden gehanteerd. Maar ITAF kan u wel helpen de omgeving te optimaliseren wat kost betreft. Aan de hand van de juiste keuzes zal de kostprijs vaak lager liggen dan bij een standaard setup.