field_services_cover

WIE WE ZIJN?

ITAF – Uw vertrouwde ICT-partner

 

ITAF is een toonaangevend ICT-bedrijf voor het KMO in de regio Vlaanderen, België met het hoofdkantoor in Gent. Opgericht door de CEO Jurgen Dumont in 1999, in de loop der jaren is het bedrijf gegroeid met meer dan 50 werknemers, consultants en specialisten die dagelijks meer dan 500 klanten helpen en ondersteunen.

ITAF handhaaft de waarden van het familiebedrijf en breidt haar portfolio maandelijks uit, en opereert vanuit 6 locaties (Service Centers) in Vlaanderen – Gent, Brussel, Antwerpen, Turnhout, Roeselare en Leuven – ondersteund door kantoren in Belgrado en Novi Sad, Servië.

Als een zilver,-, goud,- en platinapartner voor de producten van de meest bekende IT-bedrijven, met meer dan 100 gerelateerde services in haar portfolio, wil het bedrijf ambassadeur zijn van ICT-groei en vooruitgang in het tijdperk van digitale transformatie. We worden geleid door voortdurende vaardigheidsupgrades voor onze medewerkers en het vinden van de perfecte en meest effectieve ICT-oplossingen voor onze klanten.

Always there to support you.

Kernwaarden

lifesaver_64px

Kennis

Als aanbieder van meer dan 100 services weten we bij ITAF hoe we de kennis van onze medewerkers moeten respecteren door constante training en verbetering van services en processen. We hebben geleerd dat dit een continu proces is en dat de beste manier om het doel te bereiken is om te leren en om steun van elkaar te krijgen.

line-icons-53

Ervaring

We ondersteunen de afgelopen 20 jaar meer dan 500 klanten in heel België en breder. Het uitbreiden van de waardevolle ICT-ervaring en het bieden van de beste oplossingen voor het beheer van verschillende ICT-projecten door de jaren heen, geeft ons vertrouwen in de dagelijkse uitdagingen en processen.

global_64px

Doeltreffendheid

Het plannen, uitvoeren en beheren van projecten binnen gerespecteerde tijdschalen is een van onze kernwaarden, omdat we vinden dat tijd een van de belangrijkste middelen is voor onze klanten en onszelf. Precisie, toewijding, verantwoordelijkheid gecombineerd met sterke interne processen is wat we dagelijks proberen te bereiken.

line-icons-76

Rendement

Het plannen, uitvoeren en beheren van projecten binnen gerespecteerde tijdschalen is een van onze kernwaarden, omdat we vinden dat tijd een van de belangrijkste middelen is voor onze klanten en onszelf. Precisie, toewijding, verantwoordelijkheid gecombineerd met sterke interne processen is wat we dagelijks proberen te bereiken.

CEO aan ‘t woord

We bouwden aan ITAF met dezelfde waarden, die we in elke persoon aantroffen met wie dit bedrijf door de jaren heen groeide. Met een focus op TOP klanten service, uitmuntendheid, expertise, het delen van kennis en continu leren. Dat is wat ITAF en haar mensen een team maakt dat klaar staat voor elke uitdaging en complexiteit in een dynamische ICT-wereld.

Jurgen Dumont

CEO, ITAF

Medewerkers aan ’t woord

Ben

Ben

Line Manager

Mijn naam is Ben, ik kom uit Evergem en ik werk – voornamelijk – vanuit het kantoor te Gent.
Ik vind plezier in hardlopen en fitness en ben daarnaast altijd te vinden voor een uitje zoals iets gaan drinken, uitgaan met vrienden, op verkenning gaan…
Mijn rol is die van Line Manager van 2 bedrijfsunits binnen ITAF: de Service Desk & de ICT Engineers.
De Service Desk is verantwoordelijk voor het behandelen van vragen van klanten & voeren allerhande administratieve taken uit, waar de ICT Engineers on site en remote ICT ondersteuning bieden.
Daarnaast lever ik ook ICT diensten aan (nieuwe) klanten (project management).
ICT kan ingewikkeld zijn als je er niet bekend mee bent. Ik zal ervoor zorgen dat de nulletjes en eentjes voor jou als klant in menselijke taal worden vertaald. En ik zal ook jouw vragen omzetten naar nulletjes en eentjes om aan jouw zakelijke behoeften te voldoen.

Ilse

Ilse

Customer Relationship Manager

Hoi! Ik ben Ilse en woon in Gierle (een klein dorp in de Kempen).

Ik ben een drukke moeder van 2 meisjes & ben in mijn vrije tijd een Mylène consulente waar ik bij mensen thuis de nieuwste trends in cosmetica toon.

Mijn rol binnen ITAF is die van Customer Relationship manager, dit betekent dat ik verantwoordelijk ben voor de communicatie met klanten, beantwoorden van vragen enzovoort.

Voor een resem van klanten zal ik het het eerste punt van contact zijn, voor anderen zal ik de inkomende tickets en telefoons beheren samen met de andere mensen van het team. Een deel van de dag werk ik aan projecten voor klanten. Ik vind het leuk dat je werk gewaardeerd wordt & om met verschillende mensen te kunnen samenwerken.

Bozo

Bozo

Netwerk ingenieur

Mijn naam is Bozo en ik woon in Belgrado, Servië. In mijn vrije tijd drink ik graag een koffie of biertje met mijn vrienden. Of je kan me vinden in de fitness: zo’n 5 keer per week.
Ik werk sinds 2 jaar bij ITAF en ik hou van de technische uitdagingen die ik hier mag aanpakken als netwerkingenieur.
Het netwerk is de rode draad waarover we alle ICT-diensten leveren. Voor de meeste mensen betekent dit internettoegang. We weten allemaal hoe we ons voelen als we geen internetverbinding hebben…
Natuurlijk betekent netwerk veel meer dan enkel internet: we gebruiken sterk Cisco materiaal zodat we de beste garantie kunnen bieden om steeds online te zijn.

Werken bij ITAF

icon-service-2

Kantoren op centrale locaties

Bij ITAF vinden we zowel het professionele als het persoonlijke leven even belangrijk, dus de juiste balans tussen leven en werk is een must. Centrale locaties van onze kantoren bieden u goede woon,- en werkmogelijkheden en tijdsbesparing bij het bereiken van de hotspots van de centrale stad in uw vrije tijd.

icon-service-1

Weten en delen

Omdat we snel groeien in cijfers, onderhoudt ITAF de platte organisatie – communicatie en delen op elk niveau, gemakkelijk bereikbare ‘knowhow’ en grondige, maar snelle besluitvormingsprocessen.

icon-service-3

Groeiende en dynamische industrie

Een van onze kernwaarden is ervaring en we streven er altijd naar nieuwe te adopteren! De ICT-industrie biedt de mogelijkheid om dagelijks nieuwe dingen te leren via geïnteresseerde ad hoc / lopende projecten onder leiding van ‘state of the art’ technologie, services en tooling.

Wat de doen

Bekijk onze vacatures

Laatste nieuws

ITAF verwelkomt Netcon

De mensen achter Netcon met een uitstekende track record wat dienstverlening betreft hebben het team van ITAF vervoegd sinds 1 januari 2020. Achter de schermen zal hard gewerkt worden aan de integratie van de twee organisaties. Netwerken en tools moeten aan elkaar...

CONTACT ONS

Wilt u meer weten over onze diensten? We helpen u graag verder! Vul het onderstaande formulier in, neem telefonisch contact met ons op via nummer +32 9 277 9000. of stuur een e-mail naar info@itaf.eu..

[wpgmza id="1"]
Scroll Up